Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret llei 13/2012. OK | Més informació

Títols professionals

Els següents titols professionals els podràs obtenir a Escola Nàutica Medinyà.

Formació Bàsica

  1. Es requerirà la possessió del “certificat de Formació Bàsica” a tot el personal que faci funcions professionals marítimes en els vaixells civils, així com aquells a qui se li confien tasques de seguretat o de prevenció de la contaminació relacionades amb les operacions del vaixell, en virtut del quadre d’obligacions i consignes del vaixell, del pla d’emergències d’abord en cas de contaminació per hidrocarburs o del manual de gestió de la seguretat.
  2. El “certificat de formació bàsica” s’obtindrà després de superar satisfactòriament el curs el contingut del qual es desenvolupa en el annexa I, tindrà que complir les normes de competència de la secció A-VI/1 del codi de formació.
  3. La durada del curs no serà inferior a 70 hores, de les quals, com a mínim, consistirà en 45h de contingut teòric i 25h de contingut pràctic.

Patró Portuari

Atribucions

Patró de vaixells mercants d’arqueig brut no superior a 10 GT, que realitzin navegacions que no s’allunyin mes de 3 milles de port i que transportin un màxim de 150 passatgers. Pot exercir simultàniament les funcions de patró i cap de màquines, sempre que el vaixell porti els automatismes adequats i la potencia no passi de 375 Kw en un sol motor o el doble en dos motors.

Condicions dels vaixells

Vaixells civils espanyols d’arqueig superior a 5 GT/T.R.B. i potencia superior a 100 KW.

Condicions per a l’obtenció
  • Acreditar l’exercici professional requerit (12 mesos)
  • Superar el curs de Patró Portuari

Operador Restringit del GMDSS

Pendent d’homologació

Operador General del GMDSS

Pendent d’homologació

Formació Sanitaria

Pendent d’homologació